Vaterpolo

Izbornik Tucak objavio popis igrača za pripreme vaterpolske reprezentacije

Foto: Tibor Jurjević/PIXSELL

IZBORNIK hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak odredio je 20 kandidata za pripreme u Zagrebu koje će biti održane od 27. do 30. prosinca 2020. 

Riječ je o prvom dijelu priprema pred skorašnji turnir europskih kvalifikacija Svjetske lige u mađarskom Debrecenu (8.-10. siječnja 2021.).

Hrvatska kvalifikacije za Svjetsku ligu otvara protiv Crne Gore

Drugi dio priprema reprezentacija će imati također u Zagrebu, ali od 3. do 6. siječnja 2021., kada je planiran put u Mađarsku. Prvog dana turnira u Debrecenu u četvrtfinalu europskih kvalifikacija Svjetske lige Hrvatska igra protiv reprezentacije Crne Gore, (8. siječnja 2021. u 16:45).

"Nadam se da ćemo uspjeti organizirati pripreme reprezentacije. Izuzetno nam je važno da se napokon okupimo i odradimo ovih prvih četiri dana priprema. Nakon toga ulaskom u novu godinu imamo još jedno okupljanje te potom turnir Svjetske lige. Sve to u svrhu što boljih priprema za Rotterdam, za olimpijske kvalifikacije koje nas čekaju 14. veljače. Vjerujem da je sve što je loše iza nas te da ćemo svi biti zdravi i moći odraditi ove četverodnevne pripreme u Zagrebu", kazao je izbornik Ivica Tucak. 

Pozvani su sljedeći igrači:

VRATARI: Marko Bijač (Pro Recco), Ivan Marcelić (Mladost), Toni Popadić (Jug AO), Marin Šparada (Solaris)
CENTRI: Josip Vrlić (Mladost), Luka Lončar (Jug AO), Nikša Dobud (Pro Recco), Luka Lozina (Vouliagmeni)
BRANIČI: Andro Bušlje (Mladost), Marko Macan (Waspo 98 Hannover), Rino Burić (Jadran), Hrvoje Benić (Jug AO)
NAPADAČI: Lovre Miloš (Mladost), Maro Joković (Brescia), Xavi Garcia (Jug AO), Luka Bukić (Mladost), Loren Fatović (Jug AO), Ante Vukičević (Marseille), Franko Lazić (Mladost), Zvonimir Butić (Jadran)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.