Esport

Izvukao je disk dok je igrao novu FIFA-u, a rezultat je razbjesnio igrače

Foto: Reddit

JEDAN igrač FIFA-e 20 izvukao je disk dok je igrao FIFA Ultimate Team, nakon čega mu se na ekranu prikazala zanimljiva poruka s logom FIFA-e 20. Slika je na Redditu već prikupila više od 3200 glasova.

>Pogledajte kako su u FIFA-i 20 unakazili Arsenalovog Mattea Guendouzija

>Tko kaže da gameri samo sjede? Od ovog esporta otpast će vam noge

Sliku je objavio MA_Tingle, kao i onu nakon nje, koja mu se prikazala nakon što je pritisnuo tipku A. Na slici se vidi vjerojatno zaostala grafika iz razvojne faze na kojoj piše: "FIFA 17 TXT_TRIAL_UPSELL_TITLE". Pogađate, igračima se to nije svidjelo, pogotovo onima koji ionako tvrde da EA prodaje malo ljepšu verziju iste igre iz godine u godinu, što je zapravo djelomično točno za većinu igara koje izlaze svake godine. 

Mnogi su u komentarima odmah shvatili da je FIFA 17 prva u kojoj se koristi Frostbite pokretač pa su i sve naredne nasljednici navedene igre. Jedan od zanimljivih komentara je i da su platili 500 kuna kako bi igrali FIFA-u 17 3.0. Neki su pak čestitali sretniku što je uz FIFA-u 20 dobio i besplatnu FIFA-u 17. No, pobjednički komentar glasi: "Zamisli da izvučeš disk toliko brzo da se vratiš tri godine u prošlost." Ne treba ni napominjati kako je to kod igrača ionako dodatno narušilo imidž Electronic Artsa. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.