Jakirović: Bila je ideja da sada igramo Kup, ali nema nas

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI prvak Dinamo je pobijedio 3:1 u prijateljskoj utakmici kod četvrtoligaša Oriolika iz Oriovca. Ovim je susretom uveličana proslava 100. rođendana Oriolika, kluba iz mjesta s manje od 1500 stanovnika. Dinamo je nastupio u sastavu igrača koji nemaju reprezentativne obveze, a igralo je i nekoliko juniora.

Za dva tjedna ova će se dva kluba na istom mjestu boriti za plasman u četvrtfinale Kupa. Dinamo će 1. studenog gostovati u Oriovcu u susretu osmine finala SuperSport Hrvatskog kupa, a trener zagrebačke momčadi Sergej Jakirović je nakon utakmice rekao:

"Jako nam je drago što smo mogli doći obilježiti 100 godina kluba, nije to mala stvar, nadam se da će doživjeti još toliko. Došli smo u trenutačnom sastavu jer imamo puno reprezentativaca, dobro nam je poslužilo da nekima damo veću minutažu. Jako nam je drago što smo mogli razveseliti plave navijače, vidi se da ih ima jako puno i da ovaj kraj živi za Dinamo. Nadam se da ćemo ih nastaviti uveseljavati."

"Bila je ideja da odigramo sad Kup, ali nema nas toliko po pozicijama. Osjetili smo atmosferu, teren i ambijent i sigurno moramo ozbiljno pristupiti toj utakmici. U svakoj utakmici, ako si Dinamo, moraš ići na pobjedu. Upoznali smo ambijent, teren i protivnika. Naravno da će protivnik u toj utakmici probati dati još više, a mi moramo biti maksimalno ozbiljni i proći to."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.