Jakirović: Povratak Modrića? Imalo bi smisla

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMO je u susretu 29. kola SuperSport HNL-a pobijedio Istru na Maksimiru 4:1 i došao do četvrte uzastopne pobjede u prvenstvu. Gabriel Vidović doveo je Dinamo u vodstvo u 4. minuti, ali gosti su se vratili u 37. preko Eliasa Fileta. Dinamo se vratio u prednost u 44. minuti preko Frana Brodića, koji je u 58. povisio na 3:1, a konačnih 4:1 postavio je Dario Špikić u 61. minuti susreta. Evo što je nakon utakmice rekao Dinamov trener Sergej Jakirović.

"Otvorili smo savršeno u 3. minuti, međutim nismo bili dovoljno strpljivi u izradi napada. Gurali smo previše u sredinu, gdje su oni bili najgušći i onda su nam oni prijetili po oduzetoj lopti. Primili smo glupi gol, u poluvremenu smo se dogovorili da što prije zabijemo treći gol. Imali su i oni svojih šansi, također i mi i na kraju smo zasluženo pobijedili", rekao je u uvodu.

Kakva je situacija s Pierre-Gabrielom, koji se ozlijedio?

Rekao je da nije ništa strašno. Osjetio je aduktor, sutra ide na pregled pa ćemo vidjeti.

Opet s dva napadača, nikoga na desnom krilu?

To smo probali i dan prije Hajduka i momčad je jako dobro reagirala na to. Prenijeli smo im ideje kako bi to trebalo izgledati, ali mislim da je dobro. Trenirat ćemo taj sustav i dalje pa ćemo vidjeti kako ćemo protiv Gorice.

Povratak Modrića?

Imalo bi smisla. Sve je na njemu.

Problemi u obrani u prvom poluvremenu?

Svjesno smo ostavljali Kadušića samog pa da se Perković izvlači i pokriva. Bilo je malo problema s tim pa smo onda spuštali Vidovića dolje i izgledalo je bolje.

Tramezzani: Bili smo u igri 45 minuta, ali onda je bilo teško

"Prvih 45 minuta smo bili u igri, izjednačili smo i onda smo primili gol za 2:1 u periodu naše najbolje igre. Pokušali smo nešto u drugom poluvremenu, ali bilo je jako teško kad smo primili treći gol. Mislim da napredujemo, moramo učiti iz grešaka i moramo nastaviti biti pozitivni da bismo se što bolje pripremili za Rijeku sljedećeg vikenda", rekao je trener Istre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.