Jamal brani čast Sharbinijevih: Rijeka laže!

"RIJEKA je molila Boga da prodaju Anasa i Ahmada, samo da se spase, a sada mene koriste kao izgovor za svoje nesposobnosti", bijesan je Jamal Sharbini koji je čelnicima NK Rijeke poručio da bi njega, na njihovom mjestu, bilo sram reći da je morao slušati oca nekog od igrača.

Jamal Sharbini u razgovoru za SN kaže kako njegovi sinovi na Kantridi nisu dobili plaću punih pet mjeseci, baš kao ni ostali igrači, te Riječane optužio da lažu kad se pokušavaju "oprati" pred navijačima tvrdnjama da je on inzistirao na prodaji Hajduku!

"Rijeka laže!"

"Kažu da su im nudili 200 tisuća eura za produženje ugovora, a ja vam kažem da bi moji sinovi potpisali i za upola manje. Nastave li s Kantride širiti takve neistine pokazat ću javnosti te 'najbolje ugovore u klupskoj povijesti’ o kojima oni pričaju. Hajduk je dao velik novac za odštetu. Volio bih da griješim, ali Rijeka vjerojatno više nikad neće prodati igrače za taj novac, a s ovime se spasila gladi. Ostali bi Anas i Ahmad da je Rijeka htjela raditi kao veliki klub. Možda su to i htjeli, ali nisu sposobni, ne znaju. Istina je da je Rijeka htjela prodati samo Anasa, a da je meni kao ocu draže da su zajedno. Mirniji smo tako svi, i njih dvojica i cijela obitelj. Inozemne ponude meni nitko s Kantride nikada nije pokazao. Htjeli su prodati Anasa van, ali opet nisu bili sposobni", tvrdi Jamal Sharbini.

Tata Jamal je također otkrio kako je Anasov transfer u Red Bull propao upravo zbog gramzivosti Rijekinih čelnika. Sve je bilo dogovoreno, tvrdi Jamal, i Anas je trebao prijeći u Salzburg za dva milijuna eura, ali zatim su na Kantridi odlučili da žele tri milijuna eura, 30 posto od idućeg transfera, Manuela Pamića i prijateljsku utakmicu! No, jednu stvar je ipak prešutio; razloge zbog kojih je Sanjin Ugarković naprasno napustio Split poručivši kako više nema nikakve veze sa braćom Sharbini. "Bio je umoran, dekoncentriran i rekao mi je: 'Ti završi'", glasi Jamalovo objašnjenje te misterije.

Ahmad i Anas donirali 30 tisuća eura Rijekinoj omladinskoj školi

Iako se glava obitelji Sharbini sa Kantridom nije rastao u najboljim odnosima, Ahmad i Anas plemenitom su gestom pokazali da im je i dalje stalo do kluba u kojem su ponikli. Braća Sharbini odlučili su Rijekinoj omladinskoj školi donirati 30 tisuća eura, a tu će svotu izdvojiti iz ukupnih 110 eura duga koje im je NK Rijeka isplatila nakon što je "sjelo" Hajdukovih 2,3 milijuna odštete za braću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.