Transferi

Javio se klub koji želi Suareza: U Barceloni ga ne poštuju

Foto: Guliver Image/Getty Images

LUIS SUAREZ još uvijek je u Barceloni iako ga je novi trener katalonskog kluba Ronald Koeman otpisao uoči početka nove sezone. Suarezovi agenti pokušavaju dogovoriti raskid ugovora i transfer u Juventus, ali pregovori s Kataloncima i Talijanima zasad nisu uspješni.

U međuvremenu se javio Alvaro Recoba, nekadašnji urugvajski nogometaš koji je sada jedan od direktora Nacionala iz Montevidea. Ne skriva da bi volio dovesti Suareza, ali i da klub u ovom trenutku vjerojatno nema dovoljno novca za dovođenje najveće urugvajske zvijezde.

"Luis Suarez je jedan od trojice-četvorice najboljih nogometaša u povijesti urugvajskog nogometa. U Barceloni su pričali da je bucmast, a on je zabijao dva-tri gola po utakmici. Boli me situacija u kojoj se danas našao", rekao je Recoba, koji je nogometnu karijeru završio prije pet godina upravo u rodnom Urugvaju i Nacionalu.

"Igrači koji su toliko dali za klub moraju se poštovati. Nogomet je često nezahvalan, to se vidi i u ovoj situaciji s Luisom. Urugvajska reprezentacija ga treba i nadam se da će što prije donijeti odluku. Volio bih da dođe u Nacional. Volio bih vratiti kući i Edinsona Cavanija, ali novac..."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.