transferi

Je li se ovim potezom razotkrio novi Baleov klub?

Foto: Epa

MARCA je jučer donijela vijest prema kojoj je Gareth Bale potpuno otpisan iz Reala. Ugledni madridski listi blizak Realu tvrdi da Velšanin više nikad neće zaigrati za momčad Zinedinea Zidanea, što i ne čudi s obzirom na izjavu koju je jučer Francuz dao španjolskim medijima.

"Bale nije bio u konkurenciji jer Real radi na njegovom odlasku. Kada bi mogao otići još sutra, bilo bi to bolje za nas", rekao je Zidane pa je dodao:

"Nije ništa osobno. Nemam ništa protiv njega, ali donosim odluke. Dođe trenutak kada se stvari moraju mijenjati. Njegov odlazak je najbolji za sve. Odlazak je odluka trenera, ali i igrača koji poznaje situaciju."

Poznato je da se Real već neko vrijeme želi riješiti Garetha Balea, ali konkretnih ponuda za Velšanina još uvijek nema. Pisalo se dosta o interesu Manchester Uniteda i Bayerna, no nitko još nije otišao toliko daleko da pošalje konkretnu ponudu.

No, danas se pojavila senzacionalna vijest da bi Velšanin mogao otići u Kinu, u Jiangsu Suning, koji je prema pisanju Marce spreman Baleu ponuditi godišnju plaću od 17 milijuna eura. Kineski klub na Instagramu prati samo sve svoje sadašnje i bivše igrače te sponzore, a od danas je počeo pratiti i Realovu zvijezdu, što može biti indikativan znak da je Bale na putu za Kinu.

Marca piše da njegov agent Jonathan Barnett trenutačno radi na finalizaciji tog transfera. Za ovaj kineski klub je igrao Sammir u sezoni 2015/16.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.