Jedan od najvećih realovaca ikad: Modrić je legenda

Foto: EPA

REAL MADRID pobijedio je Chelsea 2:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka odigranoj na Santiago Bernabeuu. Direktor i jedan od najvećih igrača u povijesti Reala Emilio Butragueno (59) komentirao je utakmicu, dotaknuvši se Luke Modrića i Tonija Kroosa. "Oni su legende, privilegija je imati ih u klubu. Redovito su među najboljima i publika prepoznaje njihovu kvalitetu. Uvijek ih nagrade ovacijama", rekao je Butragueno za Movistar+.

Karim Benzema doveo je Real u vodstvo u 22. minuti, a na konačnih 2:0 povećao je Marco Asensio u 75. "Možemo biti jako sretni nastupom cijele momčadi. Bili smo solidni u obrani, stvorili smo puno prilika i pobijedili jakog protivnika. Stečenu prednost moramo obraniti", dodao je Butragueno.

O Modriću i Kroosu: "Klasika..."

Pohvalio je i trenera Carla Ancelottija, nazvavši ga "rođenim pobjednikom", a zatim je ponovno dobio pitanje o Modriću i Kroosu. "Klasika... Dovoljno su iskusni kako bi se sa svakom situacijom nosili na najbolji način", smatra direktor Reala.

Butragueno je bio član mlađih kategorija madridskog kluba, dok je za seniorski sastav od 1984. do 1995., prema Transfermarktu, odigrao 451 utakmicu, zabio 168 i asistirao za 20 pogodaka. S Realom je osvojio 15 trofeja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.