Jefferson napustio Poljud, Hajduku 200 tisuća eura

Foto: Hina

KAD je prije dvije godine stigao na Poljud, Jefferson de Jesus Santos važio je za veliko pojačanje Hajduka.
 
Veznjak se u bijelom dresu od prvog dana nametnuo kao jedan od ključnih igrača i bio je nezamjenjiv kod svakog trenera, a bilo ih je, koji su od 2015. sjedili na vječno užarenoj splitskoj klupi.
 
Brazilac je igrao promjenjivo, njegovu epizodu na Poljudu obilježile su amplitude. Varirao je od jako loših partija do odličnih. Ipak, kad podvučemo crtu, Jefferson je zaslužio i više nego prolaznu ocjenu za sve ono što je pokazao u Splitu.
 
Jer, od danas on više nije igrač Bijelih. Napustio je pripreme Hajduka i zaputio se prema Portugalu gdje bi nakon liječničkog pregleda trebao potpisati ugovor s Chavesom.
 
Nakon povratka na Poljud Josipa Radoševića te produljenja ugovora s Grkom Savvasom, Brazilac je postao višak u planovima trenera Carrilla, a kad tome pridodamo da je mladi Toma Bašić sve bolji, jasno je bilo da je Jefferson pao u drugi plan.
 
Stoga su igrač i klub zaključili da je bolje za obje strane da sporazumno raskinu ugovor i da Brazilac pronađe novi angažman. On će igrati, a Hajduk će nešto zaraditi. Svi dobivaju.
 
Jefferson bi nakon liječničkog pregleda trebao potpisati ugovor, a Hajduku bi trebala pripasti odšteta od oko 200.000 eura čime bi se pokrila njegova dosadašnja primanja u Splitu.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.