Jeličić odgovorio Aci Petroviću: Danas je tvitao nešto i spomenuo mene...

Screenshot: HRT

UTAKMICU Hrvatske i Maroka jučer je na Twitteru prokomentirao izbornik košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović. Dok je ona trajala, napisao je: "Ne moram čekati kraj utakmice da bih konstatirao dvije stvari! Ova Hrvatska mi se baš sviđa. I druga stvar je, da nije Oršić samo prirodna zamjena Perišiću već zajedno rade takav teror na lijevoj strani da to nije normalno."

"Jeličić ima pravo na nogometnu istinu"

Jutros je ostavio novi komentar, dotaknuvši se i osiljenog stručnog komentatora HRT-a Joška Jeličića. "Ovaj tweet se bojim napisati jer ne znam kako će na to, recimo, reagirati Joško Jeličić, koji ima pravo ovih dana na nogometnu istinu. Ali ipak, evo, skupljam snagu i pišem. Hrvatska protiv Maroka, jučer, mi je bila puno, puno bolja nego ona iz prethodnih utakmica", napisao je Petrović.

Jeličić mu je danas odgovorio u HRT-ovoj emisiji. "Zašto je nogomet to što je? Zato što najveći broj ljudi prati i intenzivno doživljava nogomet. Danas je Aco Petrović tvitao nešto i mene spomenuo u tom tvitu. Aco kojeg poštujem cijeli život i njegovog brata koji mi je bio idol. Napisao je jednu simpatičnu stvar. Moja istina, obzirom na to da smo osvojili broncu...", rekao je Jeličić pa dodao:

"Ne postoji u nogometu egzaktna istina. Aco, svi imamo pravo vidjeti nogomet kako želimo. Zato je nogomet to što je. Napisao je da smo protiv Maroka igrali najljepši nogomet. Tako je, igrali smo. Ali da smo tako igrali protiv Brazila ili Argentine, to bi bilo kao da Aco u nekom četvrtfinalu SP-a otvori reket Atetookoumbpu. Kad se i Aco referira na nogomet, to je ta vrijednost nogometa."