DINAMO U LIGI PRVAKA

Joe Cole: Tuchel sad barem može objasniti svojim igračima zašto ne igraju

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

CHELSEAJEVA legenda Joe Cole kritizirao je izvedbu momčadi sa Stamford Bridgea nakon poraza u Zagrebu od Dinama u utakmici otvarajućeg kola Lige prvaka. Dinamo je taj susret riješio u svoju korist 1:0 golom Mislava Oršića iz 13. minute, a Cole, trostruki osvajač Premier lige s Chelseajem, bio je vrlo razočaran nakon utakmice.

"Odakle da počnem? Obrambeni igrači moraju se sabrati što je prije moguće. Mogli bismo izvući bezbroj primjera u kojima je Kalidou Koulibaly bio s krive strane igrača kojeg je čuvao. A na drugoj strani terena, postoji li ondje nedostatak samopouzdanja? Jedino pozitivno za Thomasa Tuchela je to što su mu mnogi igrači kucali na vrata prije ove utakmice, tražili ga šansu i pitali ga zašto ne igraju", rekao je i dodao:

"Ti igrači su igrali protiv Dinama i nisu iskoristili priliku, pa im sad barem može reći da je to razlog zbog kojeg ne igraju. Ziyech je talentiran igrač, ali iz nekog razloga ne ide mu u Chelseaju. Nije bio na najvišoj razini i još uvijek to nije. Trudi se, pokušava, ali ne ide mu. Loše je ovo bilo za cijelu momčad. Ogroman šok."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.