Joel Prpić: Tukli smo Bikove da im poručimo da ništa nije gotovo

DAN NAKON trećeg poraza od Red Bulla, Medvjedi su otputovali u Salzburg po još jednu senzaciju. Austrijanci imaju 3:1 i na korak su do finala, no iz medvjeđeg tabora poručuju da još ništa nije gotovo!

Slegli su se dojmovi nakon sinoćnje utakmice, igrači Medveščaka su hladne glave analizirali sve što se noćas događalo. Posljednjih deset minuta utakmice malo je bacilo sjenu na sjajnu atmosferu jer su Medvjedi grubim i nepotrebnim faulima samo tijekom tog perioda zaradili 45 minuta isključenja. U nasrtajima na Bikove su prednjačili Joel Prpić i Conrad Martin koji su zaradili disciplinske kazne.

Medvjedi uživaju u kebabu

Uoči polaska za Salzburg Joel Prpić je prvi došao među novinare. Lički div je mirno šetao noseći kebab u jednoj, a sok u drugoj ruci.

"U tome je bilo malo frustracije, ali i poruka Salzburgu da gore idemo po pobjedu. Nakon toga će opet igrati u Ledenoj dvorani i onda se svašta može dogoditi. Dosta puta u karijeri sam gubio 3:1 i moja momčad bi se znala vratiti. Tako da još ništa nije gotovo", objašnjava Prpić.

Prpić ne želi niti pomisliti da je jučer bila zadnja utakmice Medveščaka u Ledenoj ove sezone.

"Sad je pritisak na Salzburgu jer se oni ne žele vraćati u Zagreb, u Ledenu dvoranu. I sinoć smo bili bolja momčad od njih, ali nam je nedostajalo sreće kod realizacije. Nadam se da ćemo je sutra imati i da ćemo odbijance ovaj put pospremati u mrežu", zaključio je Lički div.

Martin: Volim grubu igru


Conrad Martin će se ipak provući bez kazne i igrati u Salzburgu.

"Volim igrati grubo i muški, ali nekad u tome prijeđem crtu. Nažalost, sinoć smo to svi učinili, ali takve situacije nam se više ne smiju događati i moramo se držati pravila. Igrali smo dobro, ali smo promašivali svoje šanse", govori Martin.

Zanimljivo, branič Medveščaka je došao u kapi na hrvatske kockice. Želi li možda time nešto poručiti?

"Ma to mi je poklon. Ovim samo promoviram Zagreb, ne mislim igrati za reprezentaciju", nasmijao se branič Medvjeda.

Sator: Neka se Page brine o svojoj momčadi

Trener Medvjeda Ted Sator još je jednom rekao kako im se sinoćnjih deset minuta ne smije ponoviti.

"Nismo bili dobri, ubuduće moramo kontrolirati emocije. Suci su bili odlični, objasnili su nam svako isključenje i obje klupe upozorili da moramo igrati hokej. Nadam se da su moji igrači naučili lekciju i da se to više neće ponavljati", rekao je Sator.

Je li Sator bio razočaran postupcima svojih igrača?

"Mogu ih razumjeti, jasno mi je da su takvi trenuci jako emotivni. No, momčad koja ne može kontrolirati emocije ide kući", izjavio je Sator.

Trener Salzburga Pierre Page je nakon utakmice Medvjedima ljutito poručio neka se srame.

"Neka se Page brine o svojoj momčadi", hladno je odgovorio Sator.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.