Jokić je MVP, ali ova nagrada je posebna. Zašto mu je trener objesio lančinu?

Screenshot: Twitter

NIKOLA JOKIĆ, aktualni i dvostruki uzastopni MVP najjače lige, briljirao je u pobjedi Denvera kod Washingtona (118:104) s 31 košem, 12 skokova i 7 asistencija te je tako srušio Luku Dončića, koji je do sada predvodio ligu po utakmicama s učinkom 30/10/5 u najvažnijim kategorijama. 

Jokić je tako napravio najbolju uvertiru za spektakle koji slijede, utakmice protiv rivala za naslov najkorisnijeg igrača NBA lige. Jokića naime očekuju utakmice protiv Giannisa i Embiida, i to na domaćem terenu. Jokić se za velike duele s ostalim velikanima pripremio i, što je posebno bitno, sjajnom defenzivnom partijom kod Washingtona.

Od spomenutih 12 koševa sedam je bilo obrambenih, a u defenzivi je puno pridonio i s čak tri ukradene lopte. To što je Jokić proigrao u obrani iznimno je važno pred doigravanje u koje bi Denver mogao krenuti s prvog mjesta Zapada, gdje se trenutno nalazi. Trener Michael Malone zato je srpskog superstara nagradio priznanjem koje rijetko osvaja, lancem, točnije lančinom za najboljeg defenzivca momčadi na utakmici. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.