Jokić oduševio Ameriku dodavanjem iz američkog nogometa

Screenshot: Twitter

NIKOLA JOKIĆ oduševi te odigra za pamćenje čak i kada postigne samo 4 poena, i to protiv najgore momčadi lige. Aktualni prvaci Nuggetsi pobijedili su nižerazredne Pistonse 133:118. Vrhunski igrači utakmice protiv ovakvih suparnika koriste za nabijanje statistike, hvatanje triple-doublea i rekorda. Jokić pak, za razigravanje suigrača, činjenje drugih boljima.

Samo srpski šampion i antizvijezda može ostvariti pothvat na utakmici na kojoj šutne tri puta i bude najslabiji strijelac momčadi. Jokić je bio takav jer nije želio pucati, nego je za samo 24 minute podijelio čak 16 asistencija. 

Jokić je tako postao igrač koji je najbrže ostvario 16 asistencija od Russella Westbrooka 2015. Ujedno, postao je i tek drugi igrač NBA lige sa 16 asistencija i 5 blokada još od Jalena Rosea 1996. Konačno, Jokić je bizarnim učinkom na ovom meču postao prvi igrač u povijesti s 15 asistencija, 5 skokova i 5 blokada, a da je postigao manje od 5 poena.

U Jokićevoj sjajnoj dodavačkoj partiji ističe se njegov potez večeri. Jokić je pod svojim košem skočio i uhvatio loptu, koju je zatim krasnim dodavanjem preko cijelog terena poslao Kentaviousu Caldwell-Popeu za zakucavanje. Jokić je tako oduševio Ameriku potezom u stilu quarterbacka iz američkog nogometa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.