Još jedna UFC-ova legenda potpisala za Bellator

Foto: Getty Images/Guliver Image

BIVŠI UFC prvak u teškoj kategoriji Frank Mir je novi član najljuće UFC-ove konkurencije – Bellatora. Prema pisanju MMAFightinga MMA veteran je dogovorio sve uvjete suradnje s promocijom Scotta Cokera, a u narednih nekoliko dana Bellator će i službeno objaviti ovaj za njih veliki transfer u teškoj kategoriji.

Podsjećamo, 38-godišnji Mir je prošlog mjeseca nakon duge “borbe” uspio dobiti ispisnicu iz UFC-a. Uvjet je da se do isteka suspenzije, koju služi radi pada na doping testu, ne pojavljuje u borilištima drugih promocija (u zemljama gdje USADA-a nema utjecaja). Suspenzija ističe u travnju 2018. pa se tada i očekuje debi bivšeg UFC prvaka za Bellator.

Mir je posljednji dvoboj odradio 2016. kada je izgubio od Marka Hunta na priredbi u Australiji nakon čega je pao na već spomenutom doping testu i to na supstancu turinabol. Suspendiran je na pune dvije godine.

U bogatoj karijeri je pobjeđivao imena poput Brocka Lesnara, Antonija Rodriga Nogueire (dva puta), Royja Nelsona i Mirka Filipovića. U Bellatorovom kavezu će se priključiti sada već mnogobrojnim UFC-ovim borcima koji su tamo našli novi dom poput Matta Mitrionea, Phila Davisa, Bensona Hendersona, Roryja MacDonalda, Gegarda Mousasija, Ryana Badera…
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.