"Joshua je zadivljen Furyjem, ali želi boksati protiv Wildera"

Foto: EPA

NERIJEŠEN ishod u uzbudljivom meču Deontaya Wildera i Tysona Furyja u fokus javnosti stavio je pitanje o tome tko će biti novi protivnik Anthonyja Joshue. Promotor borbe Eddie Hearn ne dvoji i kaže da će to biti 33-godišnji Amerikanac.

Fury i Wilder priredili su pravu boksačku poslasticu u Los Angelesu proteklog vikenda, a okršaj je okončan remijem nakon 12 rundi.

Aktualni prvak u teškoj kategoriji Joshua naglasio je da ga trenutno najviše zanima odmjeravanje snaga s boksačem iz Alabame, a kao termin borbe navodi se 13. travnja, kada bi Joshua i Wilder trebali stati u ring i boksati na londonskom Wembleyju.

Pobjednik te borbe postao bi neprikosnoveni prvak u teškoj kategoriji i objedinio titule u svim boksačkim organizacijama.

Iz Wilderovog tabora potvrđuju da su pregovori u tijeku te da su odlučni u namjeri da se blockbuster borba i održi.

Joshuin promotor tvrdi da nema dileme oko sljedećeg protivnika sjajnog Britanca.

"Neću previše govoriti o potencijalnom meču da ne bi došlo do kasnijeg razočaranja. Svima nam je prioritet meč koji će nam donijeti neprikosnovenog prvaka u teškoj kategoriji", poručio je Hearn, koji misli da se borba treba odviti prije revanša Furyja i Wildera.

"Volio bih da Anthony odradi borbu s Furyjem, to je sigurno. Bio je impresioniran načinom na koji se pokazao, baš kao i protiv Vladimira Klička. Mislim da je Joshua najbolji teškaš i da bi u izravnom okršaju svladao i Furyja i Wildera", izjavio je promotor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.