BOKS

Joshua objasnio zašto neće klečati prije borbe s Pulevim kako bi podržao BLM pokret

Foto: Getty Images

ANTHONY Joshua dao je izjavu uoči sutrašnje borbe s Kubratom Pulevom i njome iznenadio jer je rekao kako neće kleknuti za podršku BLM (Black Lives Matter) pokretu uoči borbe.

"Ne, neću kleknuti. Neću kleknuti. Želim raditi stvari koje stvarno rade promjenu. Moramo tražiti način da povežemo ljude, pokušat ćemo osnovati Savez za podršku britanske kulture", rekao je Joshua pa dodao:

"To je važno, moramo pokazati da je afro-karipska zajednica važan dio britanskog društva. Mislim da je to jako važno i na tome radimo. Naravno da je i klečanje važno, ali ja imam druge ideje."

Otkrio je svoje ideje

Joshua je ranije ove godine sudjelovao u maršu BLM zajednice, ali ovoga puta je odlučio krenuti u nekom drugom smjeru i vući poteze za koje on smatra da su konkretniji.

"Svi mi nosimo različite stigme i stereotipe. Moramo pokazati da članova naše zajednice ima u svim porama društva i da aktivno grade zajednicu u kojoj živimo", rekao je Joshua pa dodao:

"Napravili smo web stranicu koja će se baviti time, ali još ju nismo pustili u pogon. Radimo na temeljima pokreta od kojeg želimo da jednog dana bude od koristi svima."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.