Junaci Gorice i bivši igrači Hajduka poručili: Bilo je teško, ali zato je i slađe

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

GORICA je na Maksimiru odigrala 0:0 s Dinamom u trećem kolu SuperSport HNL-a. Gorica je nakon ove utakmice ostala neporažena, ima jednu pobjedu i dva remija. Dinamo ima jednu pobjedu, protiv Istre u prošlom kolu, te po jedan poraz i remi. Na utakmicu su se osvrnuli vratar Gorice Ivan Banić i stoper Mario Maloča, koji su ranije u karijeri bili suigrači u Hajduku.

Banić: Patili smo, no izdržali smo

"Da nam je netko prije utakmice ponudio bod, normalno da bismo svi prihvatili. Ne bih htio biti bahat, ali šteta da Mitar ono nije zabio. Možda bi bilo prilike da uzmemo i sva tri boda, ali ne smijemo biti nezahvalni, bod na Maksimiru je uvijek odličan. Odigrali smo odličnu utakmicu, bilo je teško, patili smo u drugom poluvremenu, ali izdržali smo na kraju", rekao je Banić pa nastavio:

"Prvo poluvrijeme smo taktički odigrali odlično, Dinamo nam nije stvorio nijednu šansu, nije bilo realno da tako izdržimo cijelu utakmicu, pogotovo kad su ušli Ivanušec i neki drugi igrači. Bilo je normalno da će stvoriti nešto šansi pa je bio red na mene da budem na razini i eto - bio sam."

Maloča: Bilo je teško, ali zato je i slađe

"Jako smo zadovoljni. Bilo je u planovima da uzmemo nešto s Maksimira. Znali smo da Dinamo igra jako dobro, ali držali smo se plana koji smo imali cijeli tjedan. Svi igrači su odradili svoje. Bilo je jako teško, ali zato je i slađe", izjavio je Maloča i dodao:

"Pauza iduće kolo? Sigurno da će nam dobro doći. Nismo svi prošli pripreme, dobro će nam doći, šteta jer smo u dobrom ritmu što se bodova tiče, ali ove dvije prijateljske utakmice će nam super poslužiti i za Osijek ćemo biti još spremniji."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.