Jurčević: Srbija ima strašan napad, ali i jedan veliki problem

Foto: Screenshot

HRVATSKA reprezentacija je u 1. kolu skupine F Svjetskog prvenstva odigrala 0:0 s Marokom. Dalićeva momčad nije odigrala najbolju utakmicu i prolazak u nokaut-fazu morat će tražiti u preostale dvije utakmice protiv Kanade i Belgije. S Kanadom Hrvatska igra u nedjelju, a s Belgijom sljedećeg četvrtka.

Na Indexu na dan utakmica hrvatske reprezentacije možete pratiti specijaliziranu emisiju sa zanimljivim gostima i stručnjacima. U specijalnom segmentu Fox In The Box o Svjetskom prvenstvu razgovaramo s bivšim reprezentativcima i trenerima te regionalnim i domaćim ikonama. Uoči utakmice s Marokom razgovarali smo s bivšim hrvatskim reprezentativcem Nikolom Jurčevićem, koji je govorio o utakmici s Kanadom, ali se osvrnuo i na reprezentaciju Srbije, koja u četvrtak igra s Brazilom.

"Kanada je reprezentacija o kojoj vjerojatno najmanje znamo od svih momčadi u našoj skupini, ali ih se nikako ne smije podcijeniti. Imaju nekoliko igrača u europskim klubovima, igraju bez ikakvog pritiska i za Hrvatsku je najvažnije da ostane na zemlji", rekao je između ostalog Jurčević. Pogledajte cijeli video.

 

Pročitajte više