Juventus pobijedio Lazio i prošao u polufinale kupa, pogledajte pobjednički gol

Foto: EPA

JUVENTUS je prošao u polufinale talijanskog kupa pobjedom kod kuće protiv Lazija 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je brazilski stoper Bremer u 44. minuti. Juventus je bio vrlo dobar u prvom poluvremenu. Nakon nekoliko šansi momčad iz Torina stigla je do vodstva. Kostić je s desne strane digao loptu na drugu vratnicu, a pravovremeno je uletio u sredinu Bremer, visoko skočio i pogodio Lazijevu mrežu. Gol možete pogledati OVDJE.

U drugo poluvrijeme Lazio je krenuo bolje. Uspostavili su Rimljani kontrolu na terenu, no nisu uspjeli stvoriti puno šansi. Golman Juventusa Mattia Perin nije imao gotovo ništa posla. Za Lazio je nastupio hrvatski nogometaš Toma Bašić, nekadašnji igrač Hajduka. Ušao je u 75. minuti.

Juventusu je do kraja sezone jedino kup realna šansa da osvoji trofej. U prvenstvu je ostao bez 15 bodova zbog financijskih malverzacija. U polufinalu će Juventus igrati protiv Intera, a drugi par čine Cremonese i Fiorentina. Prve utakmice polufinala su 4. i 5. travnja, a uzvrati su 25. i 26. travnja, dok je finale na rimskom Olimpicu 24. svibnja.