NBA LIGA

Kako je Jennifer postala najtraženija žena u NBA doigravanju

Foto: Getty Images / Guliver Image, Twitter

BEK Portland Trail Blazersa C. J. McCollum prošlog je ljeta postao internetski hit zbog iskrenosti kojom je odgovorio provokatorici na Twitteru.

Izvrsni šuter nikad nije krio ogorčenost zbog odlaska Kevina Duranta u Golden State Warriorse, koji je momčad s najboljim omjerom u povijesti (imali su 73-9 u sezoni 2015./2016. prije nego što su izgubili finale od Clevelanda i doveli KD-a) učinio praktički nedodirljivom u borbi za naslov.

Tako je u jednom intervjuu rekao kako mu se gade igrači i klubovi koji stvaraju supermomčadi te da se on nikad ne bi priključio nekoj od njih. Sve je to govorio nakon što su Blazersi drugi put ispali iz doigravanja bez dobivene utakmice. Prvo su ih izbacili ti isti Warriorsi s Durantom na putu do druge titule u tri godine, a zatim su senzacionalno izgubili od New Orleans Pelicansa, također 4:0.

Ta je izjava izazvala puno reakcija na društvenim mrežama, ali ni jedna nije odjeknula kao kritika izvjesne Jennifer, koja mu je odgovorila:

"Prvo dobij utakmicu u play-offu pa onda pričaj."

McCollum joj je odgovorio dječački iskreno:

"Trudim se, Jennifer."

Taj "I'm trying, Jennifer" postala je hit rečenica koju se u proteklih osam mjeseci često parafraziralo u NBA svijetu, ali proteklog je vikenda otišla u povijest. Blazersi su pobijedili Oklahoma City i poveli u seriji pobijedivši prvu play-off utakmicu nakon dvije sušne godine.

Nakon utakmice pitali su McColluma želi li joj što poručiti. Bilo mu je očigledno neugodno, ali se nasmijao i samo rekao: "Siguran sam da se radi o dragoj mladoj dami."

A Jennifer Williams, kako joj je puno ime, u međuvremenu se brendirala zahvaljujući tom tvitu, ukrasila je svoj profil na Twitteru fotografijom McColluma i svojim citatom, a nakon što je ESPN objavio vijest kako je McCollum "ispunio obećanje", kratko je napisala:

"Nema na čemu, Portland."

Čak joj se nakon svega javio i C. J.: "Skoro sam zaboravio na tebe, Jennifer. Legenda si!"

Ali najluđe u cijeloj priči je to što su joj se nakon pobjede Portlanda počeli javljati znani i neznani NBA fanovi i tražiti od nje da pomogne i njihovim momčadima i omiljenim igračima, da malo porazgovara s njima ili im jednostavno pošalje svoju energiju. Tako je dobila zahtjeve da porazgovara s Lakersima, Bullsima, Patrickom Beverlyjem, Benom Simmonsom...

Naposljetku je samu sebe prozvala - šaptačicom doigravanja.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.