"Kako smo uopće mogli izdati licencu klubu poput Milana iz Kumanova?!"


NAKON uvjerljive pobjede Slaven Belupa protiv domaćeg Milana, momčad iz Kumanova našla se pod salvom kritika makedonske javnosti.

Tako makedonski portal Macedonian footbal u samom uvodu navodi kako je "Makedonski nogometni savez napravio veliku pogrešku izdavanjem licence klubu koji nema novca niti igrača pod ugovorom pa je stoga logično razbijen od strane hrvatskog Slaven Belupa".

Svoj izvještaj tako započinju riječima: "Baš kao što su se makedonski ljubitelji nogometa pribojavali, danas se Milanu dogodila katastrofa. Ali nije to katastrofa samo za mladi klub iz Kumanova nego i za cijeli Makedonski nogometni savez zbog gubitka dragocjenih bodova na UEFA-inoj ljestvici."

Niti u daljnjoj analizi utakmice nisu štedjeli Slavenova protivnika zasuvši kritikama upravu kluba iz Kumanova: "Nakon što je momčad na kraju sezone napustilo 15 igrača, uprava je nekako dovela mnoštvo anonimnih igrača kako bi samo brojčano sastavila momčad i zaradila 80 tisuća eura za nastup u drugom pretkolu."

U završnoj kritici makedonski portal piše: "Ti novi igrači došli su tek nekoliko dana prije dvoboja sa Slavenom, nekim trener Jusufi niti ne zna imena tako da bi u Milanu trebali biti zadovoljni s porazom od samo četiri gola razlike."

"Na početku drugog poluvremena bilo je očito da su gosti smanjili gas iz sažaljenja prema Milanu tako da većih uzbuđenja u nastavku nije bilo. Tek je pred kraj utakmice Zoran Markovski spasio dva puta svoj gol nakon udaraca Vručine i Šafarića ne dopustivši da rezultat bude veći od ionako sramotnih 0:4", završava Macedonian football.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.