KAOS U OKLAHOMI Opća tučnjava, suci jedva smirili Westbrooka i Curryja

Foto: Screenshot YouTube

''IZDAJA'' Kevina Duranta stvorila je jedan od najvećih rivaliteta u NBA ligi posljednjih godina. Rivalitet koji je nastao prelaskom Duranta iz Thundera u Warriorse polako, ali sigurno pretvara se u animozitet, a netrpeljivost između ove dvije momčadi kulminirala je noćašnjom utakmicom u Oklahomi.
 
Premda na parketu nije bilo Duranta, koji je van pogona zbog ozljede, tenzije na parketu postojale su od prve minute dvoboja, a nagomilana napetost kulminirala se fizičkim sukobom dva najbolja igrača obiju momčadi – Stepha Curryja i Russella Westbrooka.
 
Dvije košarkaške legende su nasrnule jedna na drugu, a teži sukob spriječili su suci i pribraniji igrači koji su ih razdvojili.
 
Sve je zakuhao Curry, koji je najprije laktom udario Semaja Christona, nakon čega ga je ovaj snažno odgurnuo. U tom je trenutku prošlogodišnji MVP poludio i pokušao se fizički obračunati s Christonom i Westbrookom. Prgavi Russell je uletio među igrače Golden State, pa je došlo i do fizičkog kontakta s Draymondom Greenom, koji je također pokazao da mu udaranje nije strano.
 
''Nitko neće udarati moje suigrače. Kad sam vidio Curryja kako odguruje Semaja, morao sam uletjeti. Uvijek kad vidim da netko napada moje suigrače, moram se umiješati'', izjavio je Russ nakon utakmice.
 

Nakon prekida koji je potrajao par minuta, uslijedila je mrtva lopta, a nakon podbacivanja pripala je igračima Warriorsa. Thompson je pronašao Curryja, koji je pogodio sa zvukom sirene za kraj prvog poluvremena.
 
Inače, Golden State je slavio s 111:95, a Ratnike su predvodili Thompson s 35 i Curry s 23 poena.
Westbrook je na drugoj strani ubacio za njega skromnih 15 poena, a kod Thundera najefikasniji je bio Oladipo s 18.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.