MEĐUNARODNI

Kapetan Brazila: Messi je nepristojan i uvijek utječe na suce

Foto: Getty Images / Guliver Image

LIONEL MESSI donio je pobjedu Argentini nad Brazilom (1:0) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Riyadu. Messiju je u 13. minuti Alisson obranio penal, ali je kapetan Argentine iz drugog pokušaja zabio za pobjedu. Tri minute ranije penal je imao i Brazil, ali je Gabriel Jesus šutirao preko gola.

Nakon utakmice brazilski branič Thiago Silva prozvao je Messija, uz tvrdnju da je iskoristio utjecaj kod suca Matthew Conger s Novog Zelanda.

"Messi želi voditi utakmicu i uvijek se ponaša tako. Razgovarao je sa sucem i smijao se, a sudac dozvolio da ga ponese divljenje prema igraču kakav je Messi. On uvijek pokušava natjerati suce da dosuđuju u njegovu korist. Razgovarali smo s nekim igračima koji nastupaju u španjolskom prvenstvu i rekli su nam da se događaju iste stvari. Messi i tamo kontrolira susret i utječe na odluke suca. To je krajnje nepristojno", ispalio je kapetan Brazila.

"U Ligi prvaka nema tu prednost jer su suci profesionalniji i puno teži. Zato ne vidite u tom natjecanju da Messi toliko utječe na sučeve odluke. Međutim, općenito postoje suci koji se iz divljenja prema njemu svrstavaju na njegovu stranu. Također, ušutkivao je našeg izbornika Titea. Kakvo god suparništvo bilo, obrazovanje i kultura bi trebali biti na prvom mjestu. Da je tako nešto napravio Ronaldo, njegovi obožavatelji bili bi bijesni. Ovako, Messiju je sve dozvoljeno", zaključio je branič PSG-a.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.