Kapetan Chelseaja iz bolnice: Dobio sam poruke mržnje. Ne želim biti ozlijeđen

Foto: Instagram

KAPETAN Chelseaja Reece James (23) oglasio se na Instagramu nakon operacije koljena te požalio na negativne poruke koje je dobio. Engleski desni bočni ozlijedio se 10. prosinca, kada je u 27. minuti morao napustiti utakmicu 16. kola Premier lige u kojoj je njegova momčad poražena od Evertona (2:0). 

"Nogometni svijet zna da sam se ozlijedio, no ovaj put je bilo potrebno više vremena kako bi se pronašlo najbolje rješenje. Danas sam imao operaciju kako bih pokušao riješiti problem s tetivom koljena koji se ponavljao. Počeo je psihički i fizički oporavak.

Dobio sam puno podrške otkako sam se ozlijedio, ali znatno više poruka mržnje i negativnosti. Vjerujte mi, ja ne želim biti ozlijeđen. Najsretniji sam igrajući nogomet. To me daleko dovelo zahvaljujući ljudima punim razumijevanja koji me podržavaju unatoč usponima i padovima", napisao je James.

Fantastičan igrač kojeg muče ozljede

James je fantastičan bočni igrač koji ima puno problema s ozljedama. Prema neslužbenim podacima Capologyja, specijaliziranoj stranici koja se bavi plaćama nogometaša, James godišnje zarađuje gotovo 15 milijuna eura, što znači da u Chelseaju samo Raheem Sterling s više od 19 milijuna eura ima veću plaću.

Riječ je o igraču koji je prošao Chelseajevu školu nogometa i koji za prvi sastav, prema Transfermarktu, ima 156 nastupa, 11 pogodaka i 21 asistenciju. Ozljede su ga ove sezone ograničile na samo devet nastupa, a prošle je također upisao samo 24 nastupa zbog niza ozljeda. Ukupno je tijekom karijere propustio više od 100 utakmica.

Ugovor s londonskim klubom ima do 2028. godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 50 milijuna eura, s time da je ona krajem 2022. iznosila 70 milijuna eura. Ima i 16 nastupa za reprezentaciju Engleske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.