Karabatić i Kiel stigli u Zagreb: Afera nas nije uzdrmala

RUKOMETAŠI Kiela stigli su u Zagreb na prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka. Interes za utakmicu je ogroman, Ledena dvorana će biti krcata i svi jedva čekaju nedjelju i 17.30 sati.

Ipak, momčad Nikole Karabatića je obilježena velikom aferom oko namještanja utakmica koja je potresla svu rukometnu javnost. No, najbolji svjetski rukometaš kaže kako je to sad iza njih.

"Ova afera nas ne može uzdrmati, više o tome gotovo i ne priča. Svi želimo govoriti samo o rukometu, a sve ostalo nije bitno", rekao je Karabatić za Jutarnji list.

Zvonimir Serdarušić je vodio momčad kad je Kiel navodno kupio finale Lige prvaka.

"On je moj prijatelj i čujem se s njim, ali o aferi ne razgovaramo."

Što tiče RK Zagreba, Karabatić je imao samo riječi hvale,

"Iznenadilo me kad je Zagreb kod kuće izgubio od Chamberyja, ali su kasnije zasluženo otišli u četvrtfinale. Zagreb može dobiti svaku momčad kad ima dobar dan. Dobili smo najtežeg protivnik u četvrtfinalu, Zagreb je kvalitetan, ali i mi smo. Sve ćemo dati da prođemo dalje.

Karabatićev suigrač iz reprezentacije Thierry Omeyer nije htio otkriti bi li bili zadovoljni minimalnim porazom.

"Teško je reći bismo li bili zadovoljni minimalnim porazom, pokušat ćemo pobijediti, ali možda nas na kraju i zadovolji minimalan poraz."

I trener Kiela Alfred Gislason misli da je Kiel dobio izuzetno teškog protivnika.

"Zagreb je jedna od najboljih momčadi svijeta, na razini Ciudad Reala ili Hamburga. Uz nas, to su najbolje četiri momčadi svijeta. Očekuje nas teška utakmica, obje ekipe imaju kvalitetne igrače i mislim da će gledatelji uživati. Nadam se samo da ćemo biti bolji nego na posljednjoj utakmici s Melsungenom jer inače nemamo šanse", kaže Gislason.

S.T.
Foto: Cropix (Damir Krajac)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.