Katalonski mediji uvjereni: Srpska legenda u 34. godini dolazi u Barcelonu

Foto: Epa

KATALONSKI El Mundo Deportivo, list blizak Barceloni, tvrdi da su šanse da bivši srpski reprezentativac Branislav Ivanović u siječnju dođe na Camp Nou goleme.

Premda je Ivanović sa svoje 34 godine na leđima na zalazu karijere, u Barci se oko toga previše ne opterećuju. Dobro znaju kakve su kvalitete Ivanovića i željeli bi ga angažirati da barem privremeno popuni rupe u obrani dok su Samuel Umtiti i Thomas Vermaelen ozlijeđeni, a Gerard Pique igra vjerojatno najgoru sezonu u karijeri.

Premda Barca u planu ima još neka imena, Ivanović im se čini kao idealan izbor. Na ljeto mu ističe ugovor sa Zenitom i neće biti skup, iskusan je i igrao je na najvišoj razini, a vrlo dobro igra i danas.

Katalonci su i prije dvije godine željeli Ivanovića dok je bio član Chelseaja, ali Srbin se tada odlučio vratiti u Rusiju.

Ivanović je u karijeri igrao za Srem, OFK Beograd, Lokomotiv iz Moskve, Chelsea i Zenit. Zlatne godine je proveo u Londonu, a u devet godina igranja na Stamford Bridgeu osvojio je tri Premiershipa, tri FA kupa i Ligu prvaka. 

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 105 utakmica i zabio je 13 golova.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.