KEK ODGOVORIO WEITZERU "Neću odstupiti od svoje nogometne filozofije"

Foto: NK Rijeka/Youtube

RIJEKA nakon tri uzastopna poraza večeras dočekuje Lokomotivu, jedinu momčad koja ju je lani pobijedila, uz Dinamo.

Matjaž Kek sjeo je pred novinare prvi put nakon povratka iz Grčke i poraza od Olympiakosa 2:1. Uz najavu utakmice osvrnuo se i na istup svog bivšeg igrača Ivora Weitzera, koji je Keka i njegov rad oštro kritizirao na Facebooku.

"Svatko ima pravo na mišljenje. Konstruktivne kritike su mi uvijek pomogle, ali vrijeđanje nitko ne voli. Ivoru želim puno zdravlja i uspjeha", poručio je Kek.

Odgovorio je i na kritike vezane uz rotaciju u momčadi.

"Ne odstupam od svoje nogometne filozofije. Mislim da je to sada pitanje rotacija koje se pojavljuje... Odgovor ste dobili prošle sezone. Sada je situacija drugačija nego lani, tada smo imali samo HNL, a sada imamo Europu u kojoj nas čeka sedam utakmica. Treba biti pažljiv kod odabira i minutaže, da odaberem igrače koji su sposobni odigrati po kvaliteti, ali i psiho-fizičkom stanju", rekao je Kek i naveo da su se neki igrači požalili na zahtjevan teren u Pireju, i pitanje je hoće li moći igrati protiv Lokomotive.

"Dolazi nam protivnik koji nam je dosta zagorčao život u prošloj sezoni. Ekipa je to koja ima potencijal, očekuje nas zahtjevna utakmica između europskih termina. To je ritam koji moraš prihvatiti", rekao je Kek.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.