Kek: Sarpsborg je nezgodan, zabili smo važan gol

Foto: Pixsell

RIJEKIN trener Matjaž Kek nakon gostujućeg remija protiv Sarpsborga u prvom ogledu trećeg pretkola Europa lige (1:1) ponovio je da je norveški predstavnik "nezgodna ekipa".

>> SARPSBORG - RIJEKA 1:1 Gorgon spasio Riječane protiv žilavih Norvežana

"Sarpsborg je nezgodna ekipa. Već sam prije utakmice rekao da Sarpsborg nije za podcjenjivanje. Večeras je dokazao svoju kvalitetu", izjavio je Matjaž Kek i opisao igru norveške momčadi, inače vrijedne 6,63 milijuna eura.

"Gaji stil s mnogo ubačaja, skokova i duela. Srećom, na kraju smo zabili izuzetno važan gol, pogodak koji doista vrijedi."

Rijeka je protratila nekoliko prigoda kojima je i ranije mogla kapitalizirati bolju igru, a na koncu i svoju izraženiju kvalitetu. Promašivali su Heber, Pavičić, Gorgon...

"Trebali smo postići još pokoji gol", kratko je poručio Matjaž Kek.

"Teška utakmica. Znali smo da će se Norvežani postaviti kao i većina skandinavskih momčadi. Prekidima su nam radili probleme. Mi smo promašili nekoliko zicera pa smo se na kraju morali i vaditi. Srećom, sve je dobro završilo. Imamo dobar rezultat prije uzvrata", procijenio je Domagoj Pavičić i osvrnuo se na umjetni travnjak:

"Glupo je vaditi se na travnjak. Na njega se jednostavno morate prilagoditi. Međutim, istina je da je sve bilo nekako drugačije. Siguran sam kako će nam na Rujevici biti puno lakše igrati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.