Kerić ostaje u Slovanu: Laska mi interes Salzburga, ali zadovoljan sam tu gdje jesam

SLOVAN LIBEREC sazvao je konferenciju za novinare na koju su, ne krijući zadovoljstvo, objavili da su ipak uspjeli zadržati najboljeg strijelca Gambrinus lige Andreja Kerića. Kerić je bio u kombinacijama Red Bull Salzburga, ali od transfera neće biti ništa. Potvrdio je to hrvatski nogometaš i osobno u izjavi pred češkim novinarima.

"Bilo mi je drago čuti da me traži Salzburg, ali ja sam zadovoljan tu gdje jesam. I zato ostajem u Liberecu. Malo mi je žao što neću igrati Ligu prvaka, ali nisam razočaran. Bit će još vremena. Skoncentriran sam samo na Liberec i na osvajanje prvenstva", kaže Kerić koji se u Češkoj već osjeća kao kod kuće, s obzirom da se u Liberecu stvorila prava kolonija igrača s područja bivše Jugoslavije.

Od hrvatskih igrača u Slovanu igraju još Renato Kelić, Lovre Vulin i Josip Čorić (koji je došao ovog ljeta iz SV Seekirchena), a tijekom prijelaznog roka stigli su još i Srbin Miloš Bosančić, te Dario Purić iz BiH. "Svi govorimo isti jezik i možda je malo čudno ostatku ekipe sad kad nas već ima šest-sedam. Ali ne morate se brinuti da će se stvoriti odvojena grupica unutar momčadi. Stariji igrači to ne bi dozvolili", kaže Kerić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.