ABDULMANAP NURMAGOMEDOV

Khabibov otac probudio se iz kome, ali ne može pričati. Liječnici sumnjaju u koronu

Foto: Getty Images / Guliver Image, EPA, Index

ABDULMANAP Nurmagomedov, otac i trener UFC-ovog prvaka Khabiba, jučer se probudio iz kome. 

Otac dagestanskog borca hospitaliziran je prije više od dva tjedna, a u kratkom razdoblju pretrpio je moždani i srčani udar zbog problema s respiratornim sustavom. Nakon operacije srca probudio se iz kome, ali i dalje se nalazi u kritičnom stanju.

Još uvijek nije zdrav

Jedan od Khabibovih suradnika i prijatelja, Ramazan Rabadanov, otkrio je kako Abdulmanap i dalje ne može pričati. Prema navodima nekih ruskih medija, iako je ta vijest u početku bila opovrgnuta, Khabibovom ocu dijagnosticiran je koronavirus za kojeg liječnici pretpostavljaju da je uzrok kasnijih problema.

Vijest o pogoršanju zdravlja jednog od najboljih MMA trenera ujedinila je cijelu sportsku zajednicu. Tako je Conor McGregor, Khabibov najveći i najljući rival, preko Twittera uputio poruku podrške svojem suparniku: "Molim se za ozdravljenje Abdulmanapa Nurmagomedova, čovjeka koji je odgovoran za toliko svjetskih prvaka u raznim borilačkim vještinama da im ne znamo broja. Istinskog genijalca borilačkih sportova! Jako me ražalostilo ono što sam čuo večeras. Molim se za cijelu obitelj Nurmagomedov."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.