Kiks Njemačke na U-21 Euru. Promašili dva penala i imali igrača više protiv Izraela

Foto: EPA

NJEMAČKA, aktualni europski prvak, odigrala je 1:1 s Izraelom u njihovoj prvoj utakmici na U-21 Europskom prvenstvu koje se održava u Rumunjskoj i Gruziji. Nijemci su promašili dva kaznena udarca te cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više. Međutim, nisu uspjeli slomiti Izraelce.

Njemačka je već u trećoj minuti mogla do vodstva, no Youssoufa Moukoko nije realizirao kazneni udarac. Golman Daniel Peretz sjajno je obranio udarac napadača Borussije Dortmund. Izrael je poveo u 20. minuti golom Dora Turgemana, no šest minuta kasnije izjednačio je Yann Aurel Bisseck.

Izrael je u posljednjim trenucima prvog dijela ostao s igračem manje nakon što je isključen Eden Kartsev. Mlada njemačka momčad dominirala je u nastavku susreta, a u 80. minuti dobila je još jedan kazneni udarac. Pucao je Jessic Ngankam, ali je izraelski vratar još jednom sjajno reagirao.

Engleska pobijedila Češku

U drugom susretu iz ove skupine Engleska je golovima Jacoba Ramseyja u 47. i Emilea Smitha Rowea u četvrtoj minuti sudačke nadoknade pobijedila Češku 2:0. Švicarska je u prvom susretu iz D skupine pobijedila Norvešku 2:1, a u drugom ogledu večeras se sastaju Francuska i Italija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.