KK Dinamo danas otvara sezonu. Ima posebnu izložbu za sve navijače

Foto: KK Dinamo

KOŠARKAŠI Dinama od 18:30 u Draženovom domu otvaraju novu ligašku sezonu u Premijer ligi utakmicom protiv Škrljeva. Dinamo je prošle sezone odigrao debitantsku sezonu u prvoj ligi te se plasirao u doigravanje gdje je u četvrtfinalu uspio doći i do jedne pobjede u seriji protiv kasnijeg prvaka Zadra. Na susret je pozvan i donedavni golman Dinama Dominik Livaković.

Utakmica će imati i poseban štih. Naime, u suradnji s Krešimirom Barićem, jednim od najvećih Dinamovih kolekcionara, KK Dinamo je omogućio svim posjetiteljima utakmice veliku izložbu povijesti Dinamovog dresa u kojem će se moći vidjeti kultni primjerci poput onog iz 1967. godine kada su Plavi osvojili Kup velesajamskih gradova ili onog iz 1982. kada je nakon 24 godine čekanja osvojeno prvenstvo Jugoslavije.

"Želja nam je kroz utakmice Premijer lige kroz dodatni sadržaj privući sportsku publiku. Drago nam je da je prva stvar ova izložba na kojoj će se moći vidjeti povijesni dresovi čija je posebnost da su svi bili nošeni od strane igrača. Hvala i ovim putem našem članu kluba i prijatelju još iz prvih dana, Kreši Bariću.

Nije mu trebalo više od tri sekunde da prihvati ovu ideju i posudi nam dio vrijedne kolekcije koji ima. Dresovi će biti ispod crvenog sektora kronološki posloženi, a potrudit ćemo se da na utakmicu dođu i neki od igrača koji su te dresove nosili", najavio je Marijan Pojatina, predsjednik KK Dinama.