KK Dinamo dogovorio prijateljsku utakmicu koja je poslastica za Boyse

Foto: Sime Zelic/Pixsell

KOŠARKAŠKI klub Dinamo objavio je na svojim stranicama vijest da nas najesen očekuje velik navijačko-košarkaški spektakl. Osmog rujna će Dinamo u Draženovom domu ugostiti Panathinaikos, šesterostrukog prvaka Europe i aktualnog viceprvaka Grčke.

💙 U GOSTE NAM DOLAZI VELIKI PANATHINAIKOS ☘️ 🤗 Šesterostruki prvak Europe naša je zahvala navijačima za svu podršku u...

Objavljuje KK Dinamo ZagrebPetak, 30. lipnja 2023.

Bad Blue Boysi navijaju za košarkaški Dinamo, pa će ovaj ogled imati i snažan navijački štih s obzirom na to da su navijači zagrebačkog kluba veliki prijatelji s Gate 13, navijačkom skupinom Panathinaikosa. Jučer je KK Dinamo na vrlo originalan način objavio da je doveo Ivana Tvrtka Majića iz Gorice.

✍️ Novi igrač KK Dinama je 25-ogodišnji Ivan Tvrtko Majić 💙 🏀 U naše redove dolazi iz KK Gorica, a igrao je i u KK Dubravi. Prve košarkaške korake napravio je u omladinskim pogonima našeg kluba 💪 Specijalnost mu je sjajan šut za tri poena i borbenost svojstvena Dinamovcima 📑 Ugovor je potpisao na tri sezone 🤝 Ivane Tvrtko, dobrodošao u naš klub!

Objavljuje KK Dinamo Zagreb u Četvrtak, 29. lipnja 2023.