DINAMO U LIGI PRVAKA

Kladionice Dinamu prognoziraju katastrofu u Manchesteru

Foto: Pixsell

DINAMO je fenomenalno započeo natjecanje u skupini Lige prvaka. Iako je u prvoj utakmici bio blagi autsajder protiv Atalante, Modri su došli do uvjerljive pobjede 4:0. Međutim, time nisu kupili naklonost kladionica koje ih i dalje tretiraju kao apsolutnog autsajdera protiv Cityja.

Rezultati by SofaScore

Ne samo da se pobjeda Cityja vrednuje na preko 90 posto šanse nego je zanimljivo pogledati i razliku pogodaka za koju kladionice vjeruju da je realna. Naime, kladionice postavljaju otprilike 50-50 situaciju u kojoj City pobjeđuje s tri pogotka razlike. Stoga bookmakeri smatraju kako su najvjerojatniji rezultati ove utakmice pobjede Cityja 3:0 ili 4:1.

To nije čudno s obzirom na to da su Građani dosad pokazali kako su kadri pobijediti i 8:0, ali treba uzeti u obzir kako u dvije od sedam utakmica u Premier ligi ipak nisu pobijedili. Ovaj Dinamo je već pokazao kako može prkositi šansama, a sada mu ostaje da potencijalno priredi najveće iznenađenje u povijesti kluba. Jer sve osim poraza na Etihadu bi bilo upravo to.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.