Klasniću se zaoštrava konkurencija: N´Gog novi član Boltona

NAPADAČ David N'Gog novi je član Bolton Wanderersa. Na Reebok stadion Francuz je stigao iz Liverpoola za 4 milijuna funti, i vjerojatno će biti glavna konkurencija našem Ivanu Klasniću u vršku napada "skitnica".

Tako je Owen Coyle posljednjeg dana prijelaznog roka dobio što je htio – još jednog napadača nakon što je na kraju prošle sezone izgubio Johana Elmandera i Daniela Sturridgea.

Ruiz, Gignac i Grygera novi igrači Fulhama

Fulham koji je ove godine u trećem pretkolu Europa lige izbacio RNK Split u poslijednjem danu prijelaznog roka doveo je sjajna pojačanja.

Tako je za oko 10 milijuna eura doveden Twenteov ofenzivac Bryan Ruiz, koji može pokriti bilo koju poziciju u napadu, a na jednogodišnju je posudbu stigao i napadač Andre Pierre Gignac iz Marseillea. Za Ruiza se očekuje da će postati najplaćeniji igrač Fulhama u povijesti te tako preteći Bobbyja Zamoru koji trenutno prima tjednu plaću od 50 tisuća eura. Ova bi pojačanja mogla značiti da će klub napustiti Amerikanac Clint Dempsey za kojeg se interesiraju neki engleski klubovi među kojima je i Arsenal.

Osim napadača u klub je stigao i iskusni češki reprezentativni branič Zdenek Grygera koji je raskinuo ugovor sa Juventusom nakon što mu je trener Conte poručio kako ove sezone neće biti u planovima “stare dame”.

Trener Fulhama Martin Jol oduševljen je pojačanjima i od svih očekuje da smjesta pokažu zašto su dovedeni, pa je za očekivati da će svi biti “bačeni u vatru” odmah u sljedećem kolu, 11. rujna kada, nakon reprezentativne stanke, Fulham na Craven Cottageu dočekuje Blackburn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.