Kleinheisler: Vrlo sam sretan što sam napokon u Hajduku

Foto: HNK Hajduk Split

HNK HAJDUK i Panathinaikos FC dogovorili su posudbu 29-godišnjeg veznjaka Laszla Kleinheislera do kraja aktualne sezone. Mađarski vezni igrač će se odmah na početku priprema za nastavak sezone priključiti Bijelima, a u Hajduku će nositi dres s brojem 30.

"Vrlo sam sretan i uzbuđen što sam napokon ovdje. Bilo je ovo nekoliko dugih dana, ali sve se završilo na obostrano zadovoljstvo i ne mogu dočekati sutrašnji trening s novim suigračima. Ovo je veliki klub, dat ću sve od sebe da postanemo prvaci, da ostvarimo svoje ciljeve.

Došao sam ovdje iz trenažnog procesa, u dobroj sam formi tako da mi neće trebati puno vremena za priviknuti se. Igrao sam dugo za Osijek, ligu i Hajduk jako dobro poznajem, kao i dosta novih suigrača. Očekujem da zajedno napravimo velike stvari", rekao je Kleinheisler po dolasku u Hajduk.

Igrač bogatog iskustva

Kleinheisler je rođen 8. travnja 1994. u Kazincbarciku u Mađarskoj. Svoje prve nogometne korake napravio je u Puskas Akademiji u Mađarskoj gdje je 2013. godine upisao i prvi seniorski nastup. Uspješno je nastupao još za mađarski Fehervar, njemačke Werder Bremen i Darmstadt.

Zatim se vratio u svoju domovinu gdje je jednu sezonu igrao za Ferencvaroš sve do 2017. godine kada odlazi u kazahstansku Astanu, a zatim godinu kasnije stiže u Osijek za koji je odigrao pet sezona i prometnuo se u jednog od najboljih pojedinaca u momčadi. Prije godinu dana prešao je u grčki Panathinaikos za koji je upisao ukupno 21 nastup, a dva puta se upisao u strijelce. 

Laszlo ima veliko iskustvo igranja u Hrvatskoj, za Osijek je u svim natjecanjima upisao ukupno 131 nastup te postigao 21 pogodak. Posebno vrijedi istaknuti i da je za A reprezentaciju Mađarske upisao respektabilnih 47 nastupa te je pritom postigao tri pogotka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.