RAZVOJNA LIGA

Klinac iz Razvojne lige izveo najbolesnije zakucavanje godine

Foto: Screenshot

MLADI košarkaš Phoenix Sunsa na privremenom zaduženju u Razvojnoj ligi sinoć je izveo vjerojatno najbrutalnije zakucavanje godine, vrijedno nastupa i na natjecanju u zakucavanjima na All-Star vikendu.

Jalen Lecque, 19-godišnji bek Northern Arizona Sunsa, na utakmici protiv Texas Legendsa sjurio se na koš po lijevoj strani, prošao jednog braniča, izbjegao drugog, prošao ispod obruča i zatim silovito zakucao s druge strane.

Ovaj ludi potez izveo je samo šest dana nakon što je zadivio svijet ovim divljačkim zakucavanjem, koje je na društvenim mrežama od tada već sakupilo više od 300.000 pregleda.

Lecque ima 19 godina i preskočio je koledž te prošlog ljeta izašao na draft, no nitko ga nije odabrao. Zato su mu Phoenix Sunsi kao nedraftiranom igraču dali četverogodišnji ugovor, ali zasad ga drže u svojoj filijali dok se ne razvije. Za prvu momčad dosad je odigrao samo dvije minute.

Još nije jasno koliko Lecque dobro igra košarku, ali više je nego jasno koliko je atletičan i za kakva je nevjerojatna zakucavanja sposoban.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.