LIGE PETICE

Klopp: Kad sam vidio ždrijeb, nisam baš trčao po kući od sreće

Foto: EPA

PRED derbi s Evertonom koji će se igrati u srijedu u 15. kolu Premiershipa, trener Liverpoola Jurgen Klopp je, osim o samoj utakmici, govorio i o sljedećem prijelaznom roku. Kao i svima koji prate Premiership, i Kloppu je jasno da njegov kolega na klupi Evertona nije u dobroj situaciji.

"Shvaćam kako je Marcu. Život menadžera je prilično težak. Generalno gledano, pritisak je velik, odluke se donose brzo. Možda je tako jer ljudi misle da ne mogu doseći postavljene ciljeve. Posljednje što mu je sada potrebno je moje sažaljenje. I ne sažalijevam ga. Znamo kakav je ovo posao. Za njih je utakmica protiv Leicestera bila jako važna i bili su jako blizu pobjede. Igrali su otvorenu utakmicu i bili su odlučni. Pred nama je utakmica koja je uvijek posebna za obje ekipe i moramo biti spremni", kaže Nijemac i dodaje:

"Tablica pokazuje pravu istinu tek u svibnju, ne sada. Tako je i za Everton. Ako pogledate njihovu momčad, jasno je da oni imaju dobre igrače. Ne znam zašto nemaju i dobre rezultate. Takve stvari se događaju, a za njih pritisak ne postaje ništa manji."

Govorio je i o Cityju

Liverpool i Everton sastat će se i u trećem kolu FA Kupa, odlučeno je ždrijebom u ponedjeljak, a Klopp je tu činjenicu prokomentirao na njemu svojstven način:

"Kad sam vidio ždrijeb, nisam baš trčao po kući od sreće. Nemam problem s tim da igram protiv Evertona. Oni su dobra ekipa, ali za tu ćemo se utakmicu pripremati kada za nju dođe vrijeme. Sada mislimo o ovoj koju igramo u srijedu", rekao je Klopp pa odgovorio i na pitanje o Cityju:

"Nisam danas došao ovdje govoriti o Manchester Cityju i o tome kako se pripremaju za prijelazni rok. Ne želim govoriti ni o našim planovima u siječnju. Uvijek smo spremni napraviti nešto ako postoji potreba i imamo priliku. Ako ne napravimo ništa, nije smak svijeta. Teško je dovoditi igrače u siječnju", rekao je menadžer Liverpoola.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.