JURGEN KLOPP

Klopp: Ne možemo ovako nastaviti, nekima je ovo smiješno

Foto: EPA-EFE

LIVERPOOL nije odigrao najbolju utakmicu kod kuće protiv Genka u 4. kolu Lige prvaka, ali je na kraju svejedno stigao do sigurne pobjede 2:1. Golove za Redse su zabili Georginio Wijnaldum i Alex Oxlade-Chamberlain, dok je jedini pogodak za goste djelo Mbwane Samatte. 

Nakon utakmice, menadžer Liverpoola Jurgen Klopp više je pričao o nevjerojatnom rasporedu za njegove nogometaše koji će u dva dana odigrati dvije utakmice na dva različita kontinenta. Prvo će u Carabao kupu 17. prosinca igrati protiv Aston Ville, a potom će dan kasnije igrati polufinale Svjetskog prvenstva klubova u Kataru.

"Moramo pronaći rješenje. Problemi su očiti. Svake godine se ponavljaju iste stvari. Nekima je smiješno, 'pet utakmica u tri dana, da vidimo kako će to proći'", kaže Klopp.

Engleski savez odbio je Liverpoolov zahtjev za odgodu termina četvrtfinala Carabao kupa.

"Ispada kao da ne želimo igrati Carabao kup, što nije točno. Svjetsko prvenstvo klubova igraš jedino ako osvojiš Ligu prvaka, a tu priliku nemaš pet milijuna puta u životu. Je li najbolje vrijeme u godini za tako nešto? Nije. Ali igrat ćemo sa svime što imamo u svakoj utakmici", rekao je Klopp pa uputio još jedan apel.

"Ne možemo ovako nastaviti. Moramo svi sjesti za stol i u jednom trenutku pronaći rješenje. Dosadašnja rješenja su ispala da su stvorila samo nove probleme."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.