LIGE PETICE

Koeman je prije mjesec dana veznjaka optužio da je krtica. Evo što je rekao sinoć

Screenshot: Twitter

RONALD KOEMAN jučer je na konferenciji za medije nakon pobjede Barcelone nad Granadom 4:0 bio dobro raspoložen sve do pitanja o Riquiju Puigu, mladom nogometašu Barcelone. 

Koeman je Puigu uoči sezone rekao da može potražiti drugu momčad jer ne računa na njega, ali je mladi nogometaš odlučio ostati u Barceloni i pokušati se nametnuti treneru. Privatni razgovor Koemana i Puiga od riječi do riječi ubrzo je procurio u javnost, a to se nije svidjelo nizozemskom treneru.

"Ti si krtica", urlao je Koeman na Puiga i optužio ga za iznošenje informacija iz Barcelonine svlačionice. 

Ponovno se osvrnuo na odnos s Puigom

Nizozemac je i sinoć imao što reći o svom odnosu s Puigom, a prema njegovim izjavama čini se da mladi veznjak neće skoro vidjeti minutažu u Barceloni. 

"Svima se čini da ja imam nešto protiv Riquija, ali to nije točno. Razgovarao sam sa svim mladim igračima pa i s njim, mi nemamo probleme. Tu su još Konrad, Junior, Matheus... Ako imam neki problem s Riquijem, to može biti vezano samo za to kako igra i o tome pričamo. Sve što radite u nogometu ovisi o igračima, a ja želim na raspolaganju imati samo najbolje igrače", rekao je Koeman. 

Puig je ove sezone skupio samo 77 minuta u četiri susreta, dok je prošle sezone prije dolaska Koemana na klupu odigrao 12 utakmica. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.