Kolaps u Betisu. Ozlijeđen mu još jedan igrač, na Dinamo ide sa samo 11 seniora?

Foto: EPA

NASTAVLJAJU se veliki problemi s ozljedama za Real Betis uoči uzvratne utakmica šesnaestine finala Konferencijske lige na Maksimiru protiv Dinama, koji brani prednost od 1:0 iz prvog susreta. Na dugačkom popisu nedostupnih igrača mogao bi završiti i portugalski veznjak William Carvalho, koji u ponedjeljak nije trenirao nakon što je ovog vikenda propustio utakmicu s Alavesom zbog ozljede mišića.

Betis u Zagrebu zbog ozljeda ne može računati ni na Isca, Marca Bartru, Guida Rodrigueza, Abnera i Ayozea Pereza, koji nisu igrali ni u prvoj utakmici. Neće biti ni standardnog stopera Germana Pezzelle, koji je zaradio treći žuti karton. Uz to, Betis za Konferencijsku ligu nije prijavio pet važnih igrača, od kojih su stigla u zimskom prijelaznom roku. To su Sokratis, Pablo Fornals, Chimy Avila, Youssouf Sabaly i Sergi Altimira.

Sve to dovelo je do situacije da Betis ima samo 11 dostupnih seniorskih igrača za uzvrat s Dinamom, ne računajući vratare. Ostatak momčadi popunit će juniori koji su prijavljeni na B listu. Spomenutih 11 dostupnih igrača su: Hector Bellerin, Juan Miranda, Chadi Riad, Johnny Cardoso, Marc Roca, Nabil Fekir, Rodri, Abde Ezzalzouli, Willian Jose, Cedric Bakambu i Aitor Ruibal.