Esport

Koliko bi tek bilo razbijenih kontrolera kada bi ovog bilo u FIFA-i 20

Foto: Getty Images/Gulliver Image

KYLIAN Mbappé zabio je u nedjelju svoj prvi pogodak Marseilleu i proslavio ga na potpuno novi način, imitirajući ispred kamere dijete koje plače. Igrači FIFA-e 20 sada žele da se proslava uvrsti u igru samo kako bi mogli dodatno provocirati protivnike.

PSG je protiv Marseillea slavio s visokih 4:0. Po dva su pogotka zabili Mauro Icardi i Kylian Mbappé. Kada nešto napravi jedan od najtraženijih igrača današnjice, kao što je to Mbappé, cijeli svijet gleda. Tako nikome nije promaknula ni njegova specifična proslava pogotka tijekom koje je otrčao ispred kamere i imitirao dijete koje plače. 

Mnogi su pomislili kako se radi o poruci za Thomasa Tuchela, međutim Francuz je to opovrgnuo te objasnio kako se radi o internoj zafrkanciji s prijateljima. 

Igrači FIFA-e odmah su poželjeli da nova Mbappéova proslava bude uključena u FIFA-u 20.  Drugi su se pak zapitali koliko bi bilo više potrganih kontrolera i televizora kada bi se to zaista i dogodilo. U 90. minuti iz kontra napada nakon neopisive pogreške vašeg braniča protivnik zabije gol i onda još morate gledati tu proslavu. Mbappé je ove sezone u 511 odigranih minuta postigao čak osam golova i tome nadodao četiri asistencije. Nastavi li mladi Francuz tim tempom, njegove proslave ćemo se sigurno nagledati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.