Konačna odluka: Revanš Jonesa i Cormiera predvodi UFC 200

Foto: Fightsite

KONAČNO smo saznali koja će borba zamijeniti onu u kojoj su se trebali sučeliti Conor McGregor i Nate Diaz. Danas je potvrđeno kako će uloga u glavnoj borbi večeri UFC-a 200 pripasti Danielu Cormieru i Jonu Jonesu. Dvojac, koji je u posljednjih godinu i pol razvio pravo rivalstvo, na povijesnoj priredbi će se boriti za ujedinjenje pojaseva u poluteškoj kategoriji.

Vijest je prema najavama potvrđena u današnjem izdanju “Good Morning America” emisije. Ovo je sad već treća borba za titulu koja je pronašla svoje mjesto na jubilarnom eventu. Preostale dvije se odnose na meč između Mieshe Tate i Amande Nunes, kao i na onaj u kojem će Jose Aldo i Frankie Edgar odlučiti privremenog prvaka perolake kategorije.

Podsjetimo, Jones i DC su prvi susret odradili početkom prošle godine kada je “Bones” obranio pojas, bez kojeg je nedugo nakon toga ostao zbog problema sa zakonom. U međuvremenu je Cormier osvojio naslov kojeg je trebao braniti u revanšu na UFC-u 197, no s istog je izostao zbog ozljede. Tada je umjesto njega uletio Ovince Saint Preux protiv kojeg je Jones stigao do privremenog pojasa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.