Košarkaše Partizana u Beogradu dočekale stotine razdraganih Grobara!

NAKON sjajne pobjede protiv Unicaje i plasmana u četvrtfinale Eurolige, košarkaše Partizana u Beogradu je dočekalo nekoliko stotina navijača koji su im došli čestitati na uspjehu, javlja B92. Dileme o odlasku u četvrt završnicu riješio je jučer Panathinaikos pobjedom kod Rimske Lottomatice pa će posljednja dva kola samo odlučiti tko će biti prvi, a tko drugi.

"Kad čovjek vidi da svojim trudom i znanjem, a mislim tu na sve koji su u momčadi Partizana, može izazvati ovoliko sreće i zadovoljstva kod ljudi, to je onda velika sreća i za sve nas. Jednostavno mislim kad bi uspjeli otići još korak dalje, da bi sve krenulo nabolje, ne samo za klub. No, nema više nikakvih imperativa, niti treba postavljati neke limite", rekao je okupljenim novinarima trener beogradskog kluba Duško Vujošević dodavši da nokaut fazu moraju odigrati maksimalno opušteno.

"Moramo dati sve od sebe i vidjeti što će se dogoditi. Pobjeda nad protivnikom kakav je Unicaja pokazuje da je Partizan postao ozbiljna, velika momčad. Ozbiljnija nego što sam mislio, ali ne ozbiljnija nego što smo radili. Ovi momci stvarno zaslužuju svaku pohvalu."

Vujošević ipak apelira na stišavanje strasti i ostanak čvrsto na zemlji.

"Normalno, treba ostati s obje noge na zemlji, ne izgubiti kontakt s realnošću, ali lijepo je bilo sinoć, a jako lijepo je i večeras."

Tripković: Pokazali smo da nema nepobjedivih

Jedan od najboljih Partizanovaca, Uroš Tripković iskoristio je priliku zahvaliti se navijačima na podršci.

"Stvarno bih se od srca zahvalio ljudima koji su došli. Ovo je nevjerojatna podrška za nas i mi ćemo učiniti sve za ove ljude i za sve ostale koji vole Partizan, da probamo napraviti još bolji rezultat. Mislim da smo pokazali da nema nepobjedivih. Dobili smo Unicaju dva puta i CSKA u gostima. Borit ćemo se, igrat ćemo zajedno i vidjet ćemo dokle ćemo dogurati", rekao je Tripković.

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.