Kovač nakon ispadanja iz Kupa: Ovo boli. Nogomet je lijep i okrutan sport

Foto: EPA

BORUSSIA MONCHENGLADBACH izbacila je Wolfsburg u osmini finala njemačkog kupa. Jedini pogodak na utakmici postigao je Manu Kone u 120. minuti, odnosno na samome kraju produžetka. Wolfsburg, momčad čiji je trener Niko Kovač, ostavila je bolji dojam, no nije uspjela proći u četvrtfinale.

Kovač je na konferenciji za medije čestitao suparniku. "Iako nas boli, moramo sportski čestitati Borussiji. Nogomet je lijep, ali istovremeno i okrutan sport. Sada smo doživjeli oboje. Imamo zašto biti tužni. Bili smo disciplinirani. U prvom poluvremenu nitko nije htio pogriješiti, a u drugom smo dominirali.

Mogli smo zabiti u 90. minuti, kao što oni jesu u 120. Možemo biti zadovoljni nastupom, ali ne i rezultatom. Trebali smo napraviti malo više kako bismo više dobili. Momčad se sjajno borila i nesretno ispala", rekao je Kovač.

Dodao je kako njegovi igrači ništa nisu poklonili suparnicima, zbog čega je prve zamjene napravio tek u produžecima. Hrvatski reprezentativac Lovro Majer ušao je u 112. minuti za Wolfsburg.

Kovač je dvostruki osvajač njemačkog kupa

Podsjetimo, Kovač je u trenerskoj karijeri dvaput osvojio njemački kup. Prvi je uzeo s Eintracht Frankfurtom 2018. godine, a sljedeće sezone bio je najbolji kao trener Bayerna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.