Kovačić otkrio najbolji savjet koji mu je dao Modrić

MATEO KOVAČIĆ otkrio je da mu je Luka Modrić nogometni idol. Kovačić i Modrić su od 2013. godine suigrači u reprezentaciji, a dvije godine kasnije se Kovačić pridružio Modriću i u Realu. 

"Moj odnos sa svim igračima je nevjerojatan, a posebno s Modrićem. On mi je bio idol. Kad sam došao u Madrid, povezali smo se još više i sad smo prijatelji. Nevjerojatno je imati tako velikog igrača pored sebe i tako veliku osobu za prijatelja. Njegov utjecaj na mene je ogroman", rekao je za GOAL Kovačić, veznjak Chelseaja. 

"Modrić mi je dao puno dobrih savjeta. Vjerojatno najbolji je taj da kad igraš dobro, ne smiješ biti arogantan, a kad ne igraš tako dobro, ne smiješ se uništavati. Uvijek drži glavu visoko i pružaj maksimum."

Kovačić je u Madridu dijelio svlačionicu i s Cristianom Ronaldom. "Imao sam 21 godinu i bio sam malo nervozan u početku. Još su treninzi bili jako, jako naporni. Sada, kada pogledam unatrag, bilo mi je ogromno zadovoljstvo imati tako velike igrače pored sebe. Uz njih sam puno naučio. Modrić je bio jedan od vođa, a tu je bio i Ronaldo, vođa i na terenu i izvan njega."

Kao najljepši gol izdvojio je pogodak postignut Liverpoolu iz voleja prije godinu dana.