Kraj za San Antonio, posljednja utakmica Tima Duncana?

Foto: Getty Images / Guliver image 

KOŠARKAŠI Oklahoma Cityja svladali su San Antonio sa 113:99 u šestoj utakmici polufinala doigravanja u Zapadnoj konferenciji te se s ukupnih 4:2 probili u konferencijsko finale, gdje ih čeka okršaj s aktualnim NBA prvacima Golden State Warriorsima.

Bila je to noć Kevina Duranta koji je ubacio 37 poena. San Antonio došao je do kraja puta nakon sjajne regularne sezone i ništa nije ukazivalo da će ispasti nakon pobjede u prvom meču. Oklahoma je, međutim, u sjajnoj formi i neće biti lak zalogaj ni za prvaka. Protiv San Antonija su sinoć u jednom momentu vodili i do 28 razlike.

Spursi su bili nemoćni. Tim Duncan je ubacio 19 poena, u moguće posljednjoj utakmici karijere. Mučio se u seriji, a nakon poraza nije želio komentirati budućnost. 

Ima opciju da ostane još sezonu, ali i da se povuče. Odluka slijedi uskoro. 

Durant je predvodio pobjednike s 37 koševa i devet skokova, a Russell Westbrook je ubacio 28 poena uz 12 asistencija. Kod poraženih Spursa Kawhi Leonard je postigao 22 koša uz devet skokova.

Finalna serija doigravanja u Zapadnoj konferenciji započinje u noći s ponedjeljka na utorak, kad će Golden State Warriors u Oaklandu ugostiti Oklahoma City Thunder.

NBA doigravanje - drugi krug

Zapadna konferencija

Oklahoma City - San Antonio 113-99

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.