Kramarić: Bit će zaje*ano protiv Talijana

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija odigrala je 2:2 s Albanijom u Hamburgu u svojoj drugoj utakmici na Europskom prvenstvu. Momčad izbornika Zlatka Dalića u prvom kolu doživjela je poraz od Španjolske (3:0), a sad je kiksala protiv autsajdera skupine B. Utakmicu je komentirao hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je danas proslavio 33. rođendan.

"Hvala na čestitci za rođendan, ali bio bih sretniji da imamo sva tri boda. Ovo je nogomet. Primili smo gol u zadnjim sekundama nakon što smo u drugom poluvremenu bili puno bolji. Žao mi je što nismo nastavili pritiskati nakon drugog zabijenog gola. Ponovio se nogomet. Zato ljudi vole nogomet, puno je emocija, nikad ne znaš što te čeka u idućoj akciji. To nam se danas dogodilo, nismo zabili i primili smo za 2:2."

Talijani su možda i najbolji u skupini

"Morat ćemo se baciti na glavu protiv Italije. Sigurno možemo pobijediti Italiju. Znamo da smo puno puta bili u ovakvoj situaciji. Dat ćemo sve od sebe, vjerovat ćemo kao što smo vjerovali danas u drugom poluvremenu.

Talijani su možda i najbolji u grupi. Bit će zajebana utakmica, ali dat ćemo maksimum i vjerovati u ono što smo radili zadnjih šest-sedam godina. Daj Bože da nam se otvori put sreće i da odemo dalje", izjavio je Andrej Kramarić za HRT.

"Teško je probiti bilo koju ekipu"

"Nije bilo jednostavno igrati u prvom poluvremenu protiv defenzivnog bloka. Ja uvijek kažem, da se skupi mojih 11 frendova na ulici, nije ih lako probiti osim ako nemaš Messija. Teren je bio suh, dosta spor, što nam je onemogućavalo protok lopte i u prvom poluvremenu nismo mogli kreirati apsolutno ništa.

U drugom smo bili dominantniji, agresivniji i na kraju smo zasluženo okrenuli. Nismo imali puno čistih situacija, ali nije to ni prva takva utakmica. Ovo je nogomet, zato ga volimo, nekad zabiješ u zadnjim sekundama gol, nekad primiš. Znali smo da smo morali igrati na sva tri boda, ali nažalost uzeli smo samo jedan. Sve je još otvoreno, igramo protiv top ekipe Italije", zaključio je Kramarić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.