Kramarić: Hrvatska je pokazala tko će koga jeb*ti

Foto: EPA

HRVATSKA je pobijedila Kanadu 4:1 u utakmici 2. kola grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru. Nakon što je loše ušla u utakmicu i primila gol već u 2. minuti, koji je zabio Alphonso Davies, do kraja prvog dijela preokrenula je golovima Andreja Kramarića i Marka Livaje. Kramarić je do kraja susreta dodao još jedan gol, a konačan rezultat postavio je Lovro Majer. Utakmicu je odmah po završetku komentirao Andrej Kramarić.

"Prvih pet minuta težak početak, ali pokazali smo ono što Hrvatska uvijek pokazuje. Pokazali smo fokus i psihičku snagu, zbog koje smo preokrenuli i na kraju pobijedili. Sigurno posebna večer za mene i za ekipu. Ne daju se svaki dan dva gola na Svjetskom prvenstvu", rekao je Kramarić za HRT, a svjetski mediji prenose i izjavu koju nismo vidjeli na televiziji: "Želim zahvaliti Kanadi za motivaciju. Hrvatska je pokazala tko će koga jebati."

Odgovorio izborniku Kanade

Podsjetimo, Kanada je izgubila 1:0 od Belgije u svojoj prvoj utakmici u Kataru iako je dobrim dijelom dominirala. Promašila je i jedanaesterac, a većina se slaže da su je suci zakinuli za još dva kaznena udarca.

Sve to očito je dalo dosta samopouzdanja kanadskom izborniku Johnu Herdmanu, koji je nakon utakmice prozvao Hrvatsku, s kojom će se susresti u nedjelju. "Rekao sam igračima da pripadamo ovdje i da ćemo iduće sj*bati Hrvatsku. Jednostavno je", poručio je Herdman.